Onze website wordt mogelijk niet volledig juist weergegeven in uw browser aangezien deze sterk is verouderd.
U kunt uw browser updaten of een van onderstaande browsers installeren voor de juiste weergave.

FireFox Chrome Internet Explorer 10+

Diaconessenhuis

Het Diaconessenhuis te Leiden heeft Posad opdracht gegeven voor het ontwerp van het nieuwe entreegebied van de verplaatste hoofdingang, alsook voor het herontwerp van de openbare ruimte rondom het ziekenhuiscomplex inclusief ontwerp van een nieuw parkeergebouw voor 260 auto’s.
Het ontwerp legt een hernieuwde relatie tussen de woonbuurt, het ziekenhuis en het volkspark de Leidse Hout en geeft het personeel en de bezoekers van het ziekenhuis en plek waar ze even kunnen ontspannen en genieten van de natuur. De realisatie van parkeergarage en het entreegebied start in de tweede helft van 2014, waarna in 2015 de buitenruimte het project completeert.