Onze website wordt mogelijk niet volledig juist weergegeven in uw browser aangezien deze sterk is verouderd.
U kunt uw browser updaten of een van onderstaande browsers installeren voor de juiste weergave.

FireFox Chrome Internet Explorer 10+
Lalapark Lente

Nederlandstalige stagiair(e)s gezocht

Wij zijn op zoek naar getalenteerde Nederlandstalige stagiair(e)s die samen met ons willen werken aan een betere wereld. Ons doel is een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving. Als pioniers ontdekken wij deze belangrijke maatschappelijke opgave. Wij zetten hierbij tekeningen in als discussiestukken, maken kansen inzichtelijk en schetsen op basis van feiten realistische toekomstbeelden.

Wat wij stagiair(e)s vragen

Het maakt ons niet uit welke opleiding je momenteel volgt en in welk jaar je zit, als je maar onze visie deelt en in onze werkwijze gelooft. Daarnaast verwachten we van je dat je zelfstandig kunt werken, weet wat ontwerpend onderzoek inhoudt, goed bent in ontwerpen door verschillende schalen heen en geweldige grafische vaardigheden bezit.

Energiestrategie IJsselmeergebied

Wat wij stagiair(e)s bieden

Binnen ons internationale team bieden we je de kans om praktijkervaring op te doen. We werken aan verschillende ontwerp- en onderzoeksprojecten op diverse schaalniveaus, zoals aan de Omgevingsvisie van Rotterdam, de stedenbouwkundige kaders voor de Binckhorst en de energiestrategie voor het IJsselmeergebied. Ons kantoor is gevestigd in Bink36, Den Haag. We zijn goed bereikbaar vanaf de ov-stations Den Haag Centraal en HS. Elke dag serveren we een heerlijke lunch. Ook bieden we je een marktconforme stagevergoeding.

Contact

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie, portfolio en cv naar: internship@posad.nl.