Onze website wordt mogelijk niet volledig juist weergegeven in uw browser aangezien deze sterk is verouderd.
U kunt uw browser updaten of een van onderstaande browsers installeren voor de juiste weergave.

FireFox Chrome Internet Explorer 10+

Han Dijk is afgestudeerd in de richting Urbanism aan de Technische universiteit Delft en is oprichtend partner van Posad spatial strategies. Han Dijk is docent stedenbouwkundig ontwerp aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam en gastdocent aan de Academie van Amsterdam.

Hij werkte de afgelopen jaren aan verschillende projecten waar openbare ruimte en groen in het stedelijk gebied een belangrijke rol spelen, zoals het recent opgeleverde stationsgebied van Leidschendam-Voorburg. De kracht van Han ligt in het creëren van scenario’s voor transformatie en ontwikkeling. De kwaliteit van ontwerp en onderzoek voor dit soort opgaven hangt nauw samen met de capaciteit om gevonden oplossingen over te dragen. Grafische representatie speelt een grote rol in het communiceren van ideeën en ontwerpen, naast het ontwerp van het proces van een project.

Hij heeft diverse prijsvragen binnen het bureau geleid en gewonnen, zoals het ontwerp voor de meest fietsvriendelijke wijk, de ‘Groot onderhoud’ transformatie prijsvraag en de Europan 10.